Tuesday, October 20, 2020
Home KRYESORE Ylfete Fanaj zgjedhet Presidente e Kantonit Luzern/Zvicërr

Ylfete Fanaj zgjedhet Presidente e Kantonit Luzern/Zvicërr

23 Qershor 2020

Ylfete Fanaj fiton në Kantonin e Luzernit të Zvicrrës dhe zgjedhet Presidente e ketij Kantoni. Ajo me ketë rast në fjalimin e saj para të pranishmive u falemderua që Zvicrranët ia besuan këtë detyrë edhe përkundër faktit që ajo është e lindur në një vend tjetër dhe vjen nga një traditë e gjuhë tjetër amtare prej asaj Zvicrrane.

Heute wurde ich zur Kantonratspräsidentin 2020/21 des Kanton Luzern gewählt. Ich bin überwältigt und dankbar. Es ist für…

Posted by Ylfete Fanaj on Tuesday, 23 June 2020
Call: +38349676773

Most Popular

Albin Kurti: Votoni për Joe Biden

Albin Kurti nxitë Shqiptarët e Amerikës që ta votojnë z.Joe Biden për President. z.Kurti thot votoni për Biden sepse ai paraqet vlerat...

KM Hoti: Qeveria afër bizneseve dhe qytetarëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot përfaqësuesit e Aleancës Kosovare të Bizneseve, të udhëhequr nga kryetari i saj,...

12 komuna me pajisje të reja teknologjike për shkolla të mesme

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot janë nënshkruar 12 memorandume bashkëpunimi me 12 komuna të Kosovës, duke u mundësuar secilës prej...

iKSHPK bëhet me PCR UNIVERZAL/VIRAL

UNDP i dorëzon Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike komplete PCR UNIVERZAL/VIRAL për grumbullimin e mostrave për COVID-19 blerja e të cilave është...

Recent Comments