Tuesday, December 1, 2020
Home KRYESORE TRUMP TV do të dështojë mbrenda 1 viti.

TRUMP TV do të dështojë mbrenda 1 viti.

Howard Stern thotë se TRUMP TV rrjeti televiziv i përfolur i Presidentit Trump do të ‘dështojë brenda një viti si të gjitha bizneset tjera të tija’ dhe e thërret Presidentin tu tregoj miqve të tij se ai i ka humbur zgjedhjet e 2020.

Stern është Radio Moderatori më i paguar në Amerikë. Emisioni i tij në Radio Serius XM është njëri ndër emisionet më të pëlqyera në ShBA sepse stili i tij i moderimit është i veçantë dhe arrinë të ketë mysafirë në studio nga të gjitha fushat e të famshmëve ViP të Amerikës.

Stern ishte mik i mirë i Donald Trump para se të bëhej president.

Mbretin e Mediave siç e quajnë shumë gazetarë Howard Stern-in mund ta përcjellni këtu:

https://twitter.com/howardstern?s=21

Most Popular

Kosovo for Dummies

– Shfaqja më e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit  Drama / komedia e autorit Jeton Neziraj,...

Baleti Kombëtar i Kosovës, 48 vite histori suksesi

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës tashmë ka deportuar në skenën kulturore ndërkombëtare duke mahnitur me çdo shfaqje të realizuar me mjeshtëri. Trupa është formuar nga Ahmet Brahimaj “Artist i Merituar” në vitin...

Autobusi Falas në Prishtinë

Për të inkurajuar udhëtimin me autobus urban në vend të veturave dhe uljen e ndotjes së ajrit në Prishtinë, Transporti Publik me...

LVV me dy fitore!

LVV doli e para në dy komuna në zgjedhjet e 29 Nëntorit 2020. Në Podujevë kandidati i LVV Prof.Shpejtim...

Recent Comments