Tuesday, December 1, 2020
Home KRYESORE Trump do të 'vriste' gazetarë si Vladimir Putin nëse do të mundte...

Trump do të ‘vriste’ gazetarë si Vladimir Putin nëse do të mundte thotë Joe Scarborough

Gazetari Joe Scarborough në emisionin e tij Morning Joe në MSNBC kritikoi ashpër presidentin Trump duke aluduar se Trumpi do të ‘vriste’ gazetarë sikur presidenti rus Putin, po të mundte pastaj të shpëtonte nga një veprim i tillë.

I gjith ky mllef i Morning Joe vjen pasiqë presidenti Trump ishte larguar nga intervista me gazetarēn Lesley Stahl e cila po i bënte pyetje të vështira në emisionin e famshmëm 60 Minuta e ku Trump qëndroi plot 37 minuta pastaj u largua nga intervista dhe më vonë filloi sulmet në Twitter ndaj gazetares Lesley Stahl, (video më poshtë).

Joe Scarborogh ish-mik i vjetër i Trump tani kritikues i ashpër i tij më tutje theksoi se Vladimir Putin pas vrasjes së gazetarëve të paktën është i gatshëm t’i përgjigjet pyetjeve të vështira.

Në këtë video në më pak se 1 minut Joe Scarborough krahason presidentin Trump me vrasës dhe diktatorë autokrat të Rusisë dhe Bellarusisë në krahasim me të cilët Trump as nuk mund ti përballoj pyetjet e vështira nga gazetarët Amerikanë thot Joe Scarborough.

Në këtë video mund të shihni momentin kur Trump largohet nga intervista.

Most Popular

Kosovo for Dummies

– Shfaqja më e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit  Drama / komedia e autorit Jeton Neziraj,...

Baleti Kombëtar i Kosovës, 48 vite histori suksesi

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës tashmë ka deportuar në skenën kulturore ndërkombëtare duke mahnitur me çdo shfaqje të realizuar me mjeshtëri. Trupa është formuar nga Ahmet Brahimaj “Artist i Merituar” në vitin...

Autobusi Falas në Prishtinë

Për të inkurajuar udhëtimin me autobus urban në vend të veturave dhe uljen e ndotjes së ajrit në Prishtinë, Transporti Publik me...

LVV me dy fitore!

LVV doli e para në dy komuna në zgjedhjet e 29 Nëntorit 2020. Në Podujevë kandidati i LVV Prof.Shpejtim...

Recent Comments