Friday, February 26, 2021
Home Bota Tringa Rexhepi Ti Moj Kosovë

Tringa Rexhepi Ti Moj Kosovë

Tringa Rexhepi vjen me një këngë të re filmike Kushtuar Kosovës dhe përvjetorit të Pavarësisë me pamje magjepsëse nga bukuritë e Kosovës të cilën mund ta shijoni në videon më poshtë.

Kënga është realizuar bashkë me bashkëshortin e saj kanadezin Scott Christian në piano i cili e konsideron Kosovën si shtëpinë e tij të dytë.

Most Popular

Recent Comments