Friday, March 5, 2021
Tags Zana

Tag: Zana

3 Filma n’ABC Festa e Pavarsisë

Qendra Kinematografike e Kosovës në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës Rinisë dhe Sportit do të shfaqë tre filma kosovar me rastin e trembëdhjetë vjetorit...
- Advertisment -

Most Read