Saturday, January 23, 2021
Tags Ylfete Fanaj

Tag: Ylfete Fanaj

Ylfete Fanaj zgjedhet Presidente e Kantonit Luzern/Zvicërr

23 Qershor 2020 Ylfete Fanaj fiton në Kantonin e Luzernit të Zvicrrës dhe zgjedhet Presidente e ketij Kantoni. Ajo me ketë rast në fjalimin e...
- Advertisment -

Most Read