Friday, February 26, 2021
Tags Wyatt Wilkie

Tag: Wyatt Wilkie

Faton Macula Gitaren me Shqiponjë

Siç na e konfirmoi Faton Macula Guitaristi i njohur Shqiptar në New York, së shpejti pritet ti vie Gitarja me Shqiponjë, i cili mezi...

Faton Macula me Gitare HandMade në Kengën e Re të Vesa Smolica.

28 Maj 2020 Perveç zerit te saj te bukur dhe kenges origjinale te Vesa Smolices e cila sipas Fatonit eshte Hit Veror dhe do te...
- Advertisment -

Most Read