Wednesday, March 3, 2021
Tags Viola von Cramon

Tag: Viola von Cramon

Presidenti Francez Macron bllokues i Liberalizimit për Kosovën

30 Qershor 2020 Viola von Cramon raportuesja e BEs për Kosovën në një shkëmbim cicërimash me z.Grenell dhe z.Pacolli rreth Liberalizimit të vizave për Kosovën...

Viola von Cramon: Marrëveshje e Qëndrueshme dhe mirë e Negociuar

Le të përpiqemi për marrëveshje të qëndrueshme dhe të negociuar mirë me një pjesëmarrje të gjerë dhe pranim të të gjitha palëve në Kosovë...

Alarmohet Viola von Cramon nga Presioni i Kanungjive ndaj Deputetëve të Kosovës për ta Votuar Qeverinë Hoti

04 Qershor 2020 Raportuesja Europiane për Kosovën Viola von Cramon alarmohet nga Presioni i Kanungjive ndaj Deputetëve të Kosovës për ta Votuar Qeverinë Hoti. Në cicërimën...

Viola Von Cramon Pyet Presidentin Thaçi çka është e Rëndësishme për Te?

27 Maj 2020 Viola Von Cramon raportuesja e BEs për Kosovën reagon mdaj deklaratës së Presidentit Thaçi se ky i fundit nuk do të Negocioj...

Rifilloni Dialogun Menjëhere

Heiko Maas dhe Le Drian Ministra Gjerman dhe Francez në një shkrim të përbashkët me titull në form urdhërore Rifilloni Dialogun Menjëhere i drejtohen...
- Advertisment -

Most Read