Wednesday, March 3, 2021
Tags Vesa Smolica

Tag: Vesa Smolica

Faton Macula me Gitare HandMade në Kengën e Re të Vesa Smolica.

28 Maj 2020 Perveç zerit te saj te bukur dhe kenges origjinale te Vesa Smolices e cila sipas Fatonit eshte Hit Veror dhe do te...
- Advertisment -

Most Read