Thursday, January 28, 2021
Tags Vasil Sofokli Tole

Tag: Vasil Sofokli Tole

8 Studiues Botëror Vlerësojnë Albumin e Raif Hyseni

Profesor Rafet RUDI – kompozitor Anëtarë i Akademisë Europiane të Arteve dhe Shkencës, Prishtinë, Republika e Kosovës Anëtarë i Akademisë së Arteve dhe Shkencës të Shqipërisë,...

Banda kombëtare Vatra një histori unike Shqiptaro-Amerikane

Një botim tjetër akademik “Banda kombëtare “Vatra”, një histori unike shqiptaro-amerikane” Akademia e Shkencave botoi veprën monografike “Banda kombëtare ‘Vatra’, një histori unike shqiptaro-amerikane” +...
- Advertisment -

Most Read

HTML-Faqja IME

8 Redaktuesit HTML