Saturday, February 27, 2021
Tags Style

Tag: style

CSS3 ne Akcion

Sintaksa: <!DOCTYPE html><html><head><style> h1 {font-style:Arial;}p {color: red;text-align: center;}</style></head><body><h1>Miresevini</h1><p>Përshendetje Botë!</p><p>Këto paragrafë janë stiluar me CSS.</p> </body></html> CSS akseson elementet gjuhësore të HTML dhe u jep atyre karakteristika të veçanta,...
- Advertisment -

Most Read