Wednesday, March 3, 2021
Tags Shukri Ymeri

Tag: Shukri Ymeri

Rrugëtim Mahnitës nga balta a Vushtrrisë, tek Financat e Burgut të Hagës deri n’ishujt Karaibe

Shkruan Shukri Ymeri, Gjermani Nazmi Jusufi, i lindur me 2 tetor 1967 në fshatin Sfaraqakë i Ultë të Vushtrrisë. Babai Ragipi dhe nëna Sabilja kishin...

Mërgata kërkon anulimin e vendimit të KQZ-së

Leter drejtuar KQZ-së nga dy organizatat joqeveritare qe veprojnë ne Diasporë dhe Trojet Shqiptare: Unioni Shqiptaro - Gjerman dhe Lobi Euro-Atlantik. Ne Shprehim shqetësimin...

MËRGATA TË VOTOJ PA PENGESA PËR NDRYSHIM

Lobi Euro-Atlantik Shqiptar, kërkon nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, që të hiqen pengesat për ushtrimin e të drejtës së votës për mërgatën tonë. Të...

Thirrje për Unitet e Këndellje

Shukri YmeriKryetar Lobi Euro-Atlantik Shqiptar, shpreh zhgënjimin e thellë me përfaqësimin e Kosovës në Uashington dhe Bruksel.  Fillimisht sepse delegacioni ishte i papërgaditur, i përçarë dhe...

Lobi: 2 Korriku ditë e rëndësisë historike për Kosovën

Shukri Ymerikryetar i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar  2 Korrik 2020 Lobi Euro Atlantik Shqiptar i uron të gjithë shqiptarët 2 Korrikun, ditë e rëndësisë së veçantë historike...

Të mos instrumentalizohet Akademia e Shkencave dhe Arteve

Shukri YMERIKryetar i Lobi Euroatlantik Shqiptar Lobi Euroatlantik Shqiptar, me shqetësim është duke i përcjellë zhvillimet e fundit në Kosovë, rreth rifillimit të dialogut në...

Lobi: Heqja e Reciprocitetit cenon sovranitetin tonë

Shukri YMERIKryetar i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar Reagim 6 qershor 2020 Lobi Euroatlantik Shqiptar, reagon me indinjatë ndaj vendimit të sotëm të Qeverisë së Republikës së Kosovës, për...

Lobi: Të hiqet tërësisht pagesa për Kartonin e Gjelbër

Shkruan: Shukri Ymeri Lobi Euro-Atlantik Shqiptar përshëndetë vendimin e Ministrisë së Financave dhe Transfereve, që në kuadër të masave për rimëkëmbjen ekonomike, ka vendosur të...

Lobi Shqiptar kërkon Hapjen e Aeroportit

Lobi Euro-Atlantik Shqiptar i gëzohet vendimit të Qeverisë në detyrë të Republikës së Kosovës për hapjen e kufijve tokësor, në kuadër të lehtësimi të...

Deklaratë e përbashkët e Lobit Euro-Atlantik dhe Unitetit Global Alban

 31 maj 2020  Ne, dy nga organizatat kryesore të mërgatës shqiptare, që kemi shtrirje në shtetet evropiane dhe më gjerë, duke pasur parasysh gjendjen politike...
- Advertisment -

Most Read