Saturday, February 27, 2021
Tags Shteti shtet

Tag: Shteti shtet

LDK partia që askush nuk Besaton me ta

Anipse kushtetuta Avdullah Hotin e cilësoi si Kryeministër jolegal dhe Qeverinë e tij si Jolegjitime, ai bashkë me LDK-në janë në ofanzivë të ashpër...
- Advertisment -

Most Read