Tuesday, January 19, 2021
Tags Shkelzen MYFTARI

Tag: Shkelzen MYFTARI

Google Analytics

Çfarë është Google Analytics? Google Analytics është një mjet gjurmimi nga kompania amerikane Google që analizon trafikun e faqeve të internetit. Shërbimi shqyrton, ndër të tjera,...

Konceptet SEO

Shkelzen MYFTARITech Specialist www.MifMedia.com Udhërrëfyesi për optimizimin e webfaqeve tuaja të kërkimit # Para fillimit të optimizimit aktual, duhet të planifikoni fushatën tuaj në detaje. SEO kërkon...

Ranking ose Renditja si të bëhet më Mirë për biznesin tuaj!

çfarë do të thotë Ranking/renditje? Shkelzen MYFTARITech Specialist MiFMEDIA.com - Renditaja dhe Pozicionimi i një faqe në internet në një rezultat kërkimi në webfaqet e kërkimit. Definimi: Termi...
- Advertisment -

Most Read