Saturday, January 23, 2021
Tags Sami Repishti

Tag: Sami Repishti

Sami Repishti: Me nji mik si Joe Biden në Shtepinë e Bardhë e ardhmja e Kosovës ashtë e sigurtë!

Shkruan: Sami Repishti PhD Ridgefield, CT.- Kontaktet e shumëzueme, distancat e pakësueme, nevoja jetësore për shkembime, ndihma dhe bashkëpunim kanë ba sot botën tonë nji...
- Advertisment -

Most Read