Friday, March 5, 2021
Tags Safet Sadiku

Tag: Safet Sadiku

E VLERSOJMË LART ROLIN E VJOSA OSMANIT NË MBËSHTETJE TË ALBIN KURTIT!

Jepi zë votës tuaj! Rritet mbështetja e votuesve për Vjosa Osmanin dhe për Listën e VV me nr. 127! Vetëm Feriz Deliu i konfirmon mbi 2000...

KJO FUSHATË ELEKTORALE KA KLASIFIKUAR DY GRUPIME POLIOTIKE!:

Persiatje:Në prag të 14 shkurtit 2021! Shkruan: Safet Sadiku -LVV dhe Lista e Vjosës, parashikohet të fitojnë 68-70 ulëse në Parlamentin e ardhshëm të Kosovës!-Lut Haziri...

ASKUSH NUK KA TË DREJTË TË KEQPËRDORË TERMIN “REFERENDUM“ PËR BASHKIM KOMBËTAR- PËR FUSHATË ELEKTORALE!

Shkruan: Safet Sadiku Vlenë për të gjithë akterët e politikës! ...As në fushatën tuaj elektorale, dhe as atëherë kur je në çastet euforike!?,(ndoshta edhe kur je...

PSE DUHET TË VOTOHET VJOSA OSMANI DHE ALBIN KURTI!

...Mos harroni, 14 shkurti po vjen!... Shkruan Safet Sadiku Për herë të parë në historinë e pasluftës në Kosovë në zgjedhjet nacionale kemi dy figura politike...

Safet Sadiku: Drejtësia e vonuar është drejtësi e mohuar!

Më 17 janar u mbushën 39 vjetë të vrasjes së Jusuf Gërvallës. Atë natë dimri me borë, ndodhi një nga ngjarjet më të dhimbëshme...
- Advertisment -

Most Read