Saturday, January 23, 2021
Tags Sabri Kiçmari

Tag: Sabri Kiçmari

Presidenti Thaçi Euroskeptik, Radikal dhe jo-Racional

27 Maj 2020 Prof. Sabri Kiçmari e cilëson Presidentin e Kosovës në mes tjerash duke përdorur fjalët Euroskeptik, Radikal dhe jo-Racional karshi institucioneve Europiane dhe...
- Advertisment -

Most Read