Friday, March 5, 2021
Tags Rrjeti Qeliza - Gjakovë

Tag: Rrjeti Qeliza - Gjakovë

INSTITUCIONET POLITIKE VENDORE E NDËRKOMBËTARE TË REAGOJNË PËR BOSHNJAKËT DHE ROMËT

shkruan Shkëlzen Gashi Ne, organizatat e shoqërisë civile në Kosovë, shprehim shqetësimin tonë për mungesën e reagimit, si nga faktorët vendorë, ashtu edhe nga ata...
- Advertisment -

Most Read