Saturday, January 16, 2021
Tags Ron Brownstein

Tag: Ron Brownstein

Amerika e Trump sikur Turqia e Sulltan Erdoganit!

Ron Brownstein redaktor i revistes The Atlantic e cileson Presidentin Trump dhe politiken e tij sikur te ishte nga ndonje vend i lindjes dhe...
- Advertisment -

Most Read