Thursday, January 28, 2021
Tags Prishtina

Tag: Prishtina

Qeveria Hoti delegon kompetencat për hapjen e Kopshteve tek Komunat

Vendimi i fundit i Qeverisë e delegon kompetencën për hapjen e kopshteve te komunat. Komuna e Prishtinës i menaxhon 8 kopshte publike dhe 9...

Sabri Fejzullahu Çelësi i Prishtinës

11 Qershor 2020 Sabri Fejzullahu këngëtari i dashur për të gjitha moshat i dha Prishtinës shumë hite e këngë të bukura gjatë 55 viteve karrier...
- Advertisment -

Most Read

HTML-Faqja IME

8 Redaktuesit HTML