Saturday, January 16, 2021
Tags Phillip Kosnett

Tag: Phillip Kosnett

SHBA dhe Kosova marrëveshje bashkëpunimi

Kosova vendi i parë në Ballkanin Perëndimorë që nënshkruan Marrëveshjen për Nxitjen e Investimeve (IIA) me DFC-në Prishtinë, 31 dhjetor 2020 Kryeministri i Republikës së Kosovës,...
- Advertisment -

Most Read