Saturday, January 16, 2021
Tags Parku Kosovaro-Gjerman

Tag: Parku Kosovaro-Gjerman

Parku Kosovaro-Gjerman Thirrje për aplikime

Hapet Parku Kosovaro-Gjerman i Inovacionit dhe Trajnimeve (ITP) në Prizren Prizren, 19 maj 2020 Kryeministri në detyrë Albin Kurti dhe ambasadori gjerman, z. Christian Heldt, lansojnë...
- Advertisment -

Most Read