Friday, March 5, 2021
Tags Nazmi Jusufi

Tag: Nazmi Jusufi

Rrugëtim Mahnitës nga balta a Vushtrrisë, tek Financat e Burgut të Hagës deri n’ishujt Karaibe

Shkruan Shukri Ymeri, Gjermani Nazmi Jusufi, i lindur me 2 tetor 1967 në fshatin Sfaraqakë i Ultë të Vushtrrisë. Babai Ragipi dhe nëna Sabilja kishin...
- Advertisment -

Most Read