Thursday, January 28, 2021
Tags Nathalia Fernandez

Tag: Nathalia Fernandez

znj.Fernandez takon Shqiptarët e New York-ut

Nathalia Fernandez, Kandidatja për Presidente të Bronx-it në New York, takohet për herë të dytë me Shqiptarët lokal. Takimi i dytë pritet të jetë edhe...

Nathalia Fernandez: Kosova është Shtet dhe vendimet duhet ti merr vet e jo të ndikohet nga influenca të jashtme

Rexhep MYFTARI Publicist FB New York 08/09 Dhjetor 2020 Mbrëmë në New York u mbajt Takimi i parë me Mikeshën e Shqiptarve Nathalia Fernandez kandidate pēr Presidente...
- Advertisment -

Most Read