Saturday, January 23, 2021
Tags Muhamed Rexhepi

Tag: Muhamed Rexhepi

€2mil. merr Parku i Inovacionit në Prizren nga MEA

Sot në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit është nënshkruar Marrëveshja e Mirëkuptimit me Parkun e Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren (ITP). Kjo marrëveshje u nënshkruar...
- Advertisment -

Most Read