Saturday, January 23, 2021
Tags Mitt Romney

Tag: Mitt Romney

Senatori Mitt Romney në Protesta para Shtëpisë së Bardhë

08 Qershor 2020 Senatori Mitt Romney marshoi pran Shtëpisë së Bardhë në Washington ShBA duke u bërë pjesë e fushatës Black Lives Matter dhe në...
- Advertisment -

Most Read