Thursday, January 28, 2021
Tags Michael Tannousis

Tag: Michael Tannousis

New York: Shqiptari kundër Grekut, cili do fitoj?!

Gara për asambleist në shtetin e New Yorku do të jetë edhe më e ashpër mes Shqiptarit Marko Kepi dhe Grekut Michael Tannousis. Djali i...
- Advertisment -

Most Read

HTML-Faqja IME

8 Redaktuesit HTML