Saturday, January 16, 2021
Tags Mehmet Prishtina

Tag: Mehmet Prishtina

MENGELET E TË MENDUARIT PARTIAK PO E DËMTOJNË KONTINUITETIN E ZHVILLIMIT

Sido që të shkojnë zgjedhjet, Kosova dhe shqiptarët kanë nevojë për një tip Senati të njerëzve të pavarur partiakisht, por me përgatitje solide intelektuale...
- Advertisment -

Most Read