Wednesday, January 20, 2021
Tags Marko Kepi

Tag: Marko Kepi

Albanian Roots vendosi Flamuj Shqiptar në New York

Organizata "Rrenjet Shqiptare " në Amerikë, me president Marko Kepin, vazhdojnë traditën e tyre të festës së 28 Nëntorit të cilët si gjithnjë sjellin...

New York: Senatori Amerikan Marty Golden mbështetë Shqiptarin Marko Kepi!

Senatori i Brooklyn Marty Golden deklaron mbështetjen e tij për shqiptarin Marko Kepi! Marko punoj për Senatorin Marty Golden për 5 vite ku arriti të siguroj më...

New York: Shqiptari kundër Grekut, cili do fitoj?!

Gara për asambleist në shtetin e New Yorku do të jetë edhe më e ashpër mes Shqiptarit Marko Kepi dhe Grekut Michael Tannousis. Djali i...
- Advertisment -

Most Read