Thursday, January 28, 2021
Tags Maria Suokko

Tag: Maria Suokko

IKSHPK: 5 mijë teste për COVID-19

Në IKSHPK u pranuan 5 mijë teste për COVID-19 nga UNDP-ja dhe Luksemburgu Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë së bashku...
- Advertisment -

Most Read