Friday, February 26, 2021
Tags Lobi Euro-Atlantik Shqiptar

Tag: Lobi Euro-Atlantik Shqiptar

Lobi: 2 Korriku ditë e rëndësisë historike për Kosovën

Shukri Ymerikryetar i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar  2 Korrik 2020 Lobi Euro Atlantik Shqiptar i uron të gjithë shqiptarët 2 Korrikun, ditë e rëndësisë së veçantë historike...

Lobi: Heqja e Reciprocitetit cenon sovranitetin tonë

Shukri YMERIKryetar i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar Reagim 6 qershor 2020 Lobi Euroatlantik Shqiptar, reagon me indinjatë ndaj vendimit të sotëm të Qeverisë së Republikës së Kosovës, për...

Lobi Shqiptar kërkon Hapjen e Aeroportit

Lobi Euro-Atlantik Shqiptar i gëzohet vendimit të Qeverisë në detyrë të Republikës së Kosovës për hapjen e kufijve tokësor, në kuadër të lehtësimi të...

Deklaratë e përbashkët e Lobit Euro-Atlantik dhe Unitetit Global Alban

 31 maj 2020  Ne, dy nga organizatat kryesore të mërgatës shqiptare, që kemi shtrirje në shtetet evropiane dhe më gjerë, duke pasur parasysh gjendjen politike...
- Advertisment -

Most Read