Friday, March 5, 2021
Tags Llogaria

Tag: llogaria

Dimensionet dhe Metricat

Dimensionet dhe Metricat Të gjitha raportet në Google Analytics përbëhen kryesisht nga dimensionet dhe metricat. Të dy kategoritë mund të gjenden gjithashtu në raportet dhe...

Ndërtimi i një llogarie ne Google Analytics

Ndërtimi i një llogarie ne Google Analytics Hyrje në Analytics Për të mbledhur të dhëna themelore nga një faqe në internet:   Hyni në llogarinë tuaj të...
- Advertisment -

Most Read