Saturday, February 27, 2021
Tags LDK

Tag: LDK

LDK në Ramje të Lire mes Shpartallimit dhe Rolit te King Maker

Shkruan Rexhep Myftari, Publicist Nji gjë është e sigurt, LDK zor se mund ta mbijetoj ketë Ramje te Lirë.  Ajo është duke shkuar drejt shpatallimit, anipse...

LDK partia që askush nuk Besaton me ta

Anipse kushtetuta Avdullah Hotin e cilësoi si Kryeministër jolegal dhe Qeverinë e tij si Jolegjitime, ai bashkë me LDK-në janë në ofanzivë të ashpër...
- Advertisment -

Most Read