Thursday, January 28, 2021
Tags Kuvendi i Kosoves

Tag: Kuvendi i Kosoves

Live nga Kuvendi i Kosovës

Seanca e Jashtëzakonshme https://www.youtube.com/watch?v=sAWq0gkegTc

Live nga Kuvendi i Kosovës

https://youtu.be/rdPIK3Q3uwI

Kryesia e Kuvendit mbajti mbledhjen e radhës

02 Qershor 2020 Me kërkesë të 61 deputetëve, Kuvendi i Republikës së Kosovës, do të mblidhet nesër në orën 11:00 në seancë të jashtëzakonshme, me të vetmen...

Kryesia e Kuvendit mbajti mbledhjen e radhës

28 Maj 2020 Kryesia e Kuvendit të Republikës së Kosovës, nën drejtimin e kryetares dr. Vjosa Osmani, ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, në të...

Vjosa Osmani & Hilmi Jashari – Kuvendi do t’i përgjigjet kërkesave të Avokatit të Popullit

Kryetarja e Kuvendit dhe Avokati i Popullit zotohen për bashkëpunim në mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr....
- Advertisment -

Most Read

HTML-Faqja IME

8 Redaktuesit HTML