Wednesday, January 20, 2021
Tags Kino Jusuf Gërvalla

Tag: Kino Jusuf Gërvalla

Online programi i Kino “Jusuf Gërvalla” në Pejë, për muajin Qershor 2020.

02 Qershor 2020 Duke marrë për bazë situatën e krijuar nga pandemia me COVID - 19, si dhe pas rivlerësimit të institucioneve relevante për mos...
- Advertisment -

Most Read