Saturday, January 16, 2021
Tags Kim Mehmeti

Tag: Kim Mehmeti

Këndi i Kim Mehmetit

Kim Mehmeti: Shqipëria i ngjanë një organizate joqeveritare të cilën e mirëmbajnë donatorët Perëndimorë e që e drejtojnë hajdutët vendorë! Fatkeqësia e Kosovës nuk është...

Jo pandemia, por mendja e sëmurë e burrështetasve tanë mund t’i mbyllë kufijtë shqiptaro –shqiptarë!

Shkruan: Kim Mehmeti E vëreni me çfarë lehtësie burrështetasit e ‘Shqipërive’ tona na ndajnë dhe i mbyllin kufijtë shqiptaro-shqiptarë?! Se sa shumë e dëshirojnë mos...
- Advertisment -

Most Read