Saturday, January 16, 2021
Tags Jean-Yves LeDrian

Tag: Jean-Yves LeDrian

Rifilloni Dialogun Menjëhere

Heiko Maas dhe Le Drian Ministra Gjerman dhe Francez në një shkrim të përbashkët me titull në form urdhërore Rifilloni Dialogun Menjëhere i drejtohen...
- Advertisment -

Most Read