Saturday, January 23, 2021
Tags Jasmin Mujanovic

Tag: Jasmin Mujanovic

Kënga “Çetnike” në Radio Lidhjet e Policisë në Chicago të Amerikës

31 Maj 2020 Kënga "Çetnike" e cila thërret për Gjenocid ndaj Boshnjakëve gjatë kohës së luftërave në ish-Jugoslavi u përdor si mjet propagande dhe interferoi...
- Advertisment -

Most Read