Saturday, February 27, 2021
Tags Html

Tag: html

Javascript ne Akcion

Vendosni JavaScript ne Akcion në HTML Në mënyrë që të integroni JavaScript në HTML, thjesht duhet të përdorni komandat e dhëna për këtë në HTML,...

Javascript

Pse keni nevojë për Skripte* për faqet e internetit? Përmbajtje më dinamike: përmbajtja e faqes në internet duhet të ndryshojë, p.sh. Në rastin e...

CSS3

Sheets Style Cascading (për fletët e dizajnit të shkallëzuar; CSS për shkurt) është një gjuhë stilesh për dokumentet elektronike dhe, së bashku me HTML...

Deklarata e doktipit dhe titulli

Deklarata e doktipit dhe titulli Këtu do të bëjmë një insert me shumë zhargon teknik. Nuk është e nevojshme tani që ju me të vërtetë...

HTML-Faqja IME

Faqja ime e parë HTML Çfarë është html? HTML (anglisht: Hypertext Markup Language) është një gjuhë me të cilën mund të shkruani faqen tuaj. Si çdo gjuhë, HTML...

8 Redaktuesit HTML

8 Redaktuesit HTML më të mirë të tekstit(HTML) për të shpejtuar rrjedhën tuaj të punës. Një redaktues teksti mund të tingëllojë i mërzitshëm për disa,...

Faqet e internetit

Shkruan Shkelzen MYFTARI nga www.mifmedia.com Si t'i Krijoni faqet e Internetit - (për fillestarë). Bazat Elementare për tu shfaqur në internet. Terma të rëndësishëm në internet! Siç dihet,...
- Advertisment -

Most Read