Saturday, January 16, 2021
Tags Heiko Maas

Tag: Heiko Maas

Heiko Maas: Jam Europë kur s’ka kufij mes nesh

14 Qershor 2020 Heiko Maas në 35 vjetorin e Marrëveshjes Schengen, Ministri i Punëve të Jashtme të Gjermanisë në cicërimen e tij tha se Ai...

Rifilloni Dialogun Menjëhere

Heiko Maas dhe Le Drian Ministra Gjerman dhe Francez në një shkrim të përbashkët me titull në form urdhërore Rifilloni Dialogun Menjëhere i drejtohen...
- Advertisment -

Most Read