Saturday, February 27, 2021
Tags Google analytics

Tag: google analytics

Google Analytics ne Akcion

Njohuri për Google Analytics ne Akcion dhe Përdorim  Ofruesit e mjeteve të analizës në internet dëshirojnë të krijojnë përshtypjen se produktet e tyre janë përshtatur...

Dimensionet dhe Metricat

Dimensionet dhe Metricat Të gjitha raportet në Google Analytics përbëhen kryesisht nga dimensionet dhe metricat. Të dy kategoritë mund të gjenden gjithashtu në raportet dhe...

Ndërtimi i një llogarie ne Google Analytics

Ndërtimi i një llogarie ne Google Analytics Hyrje në Analytics Për të mbledhur të dhëna themelore nga një faqe në internet:   Hyni në llogarinë tuaj të...
- Advertisment -

Most Read