Saturday, January 16, 2021
Tags Gökmen Aritay

Tag: Gökmen Aritay

Terminali doganor do të jet i shtetit të Kosovës

Prishtinë, 13 maj 2020 Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti, i shoqëruar nga ministri në detyrë i Financave dhe Transfereve, z....
- Advertisment -

Most Read