Saturday, January 16, 2021
Tags Gezim Hasani

Tag: Gezim Hasani

Rinoqeronti kthen Teatrin në Jetë

"Rinoqeronti” nga Eugene Ionesco  regjia dhe adaptimi Gëzim Hasani Premierë me datën 13.10.2020 (E martë) ora 20:00.  RINOQERONTIE bazuar në tekstin më të drejtpërdrejt të Ioneskos,...
- Advertisment -

Most Read