Saturday, January 16, 2021
Tags Getoar Mjeku

Tag: Getoar Mjeku

Një histori pabarazie

Getoar MJEKU 08 Qershor 2020 Në shekujt XIX–XX, shqiptarëve u mohohej e drejta e kombësisë dhe e gjuhës. Serbët njiheshin si komb dhe kishin shkollat e...
- Advertisment -

Most Read