Saturday, January 23, 2021
Tags Ermira Babamusta

Tag: Ermira Babamusta

Dr. Ermira Babamusta mbajti trajnimin “Udhёheqja dhe Qeverisja Efektive” për liderët e rinj të Ballkanit

<img class="wp-block-coblocks-author__avatar-img" src="https://dardamedia.com/wp-content/uploads/2020/06/E1BFAF2E-B06D-4E96-85AC-D2791325F76E.jpeg" alt="<em>Qendresa NQendresa NIKQILDA BALKAN Leadership Development Association 08 Qershor 2020 Drejtoresha e fushatës Presidenciale e Presidentit Amerikan Barack Obama, Dr. Ermira Babamusta mbajti trajnimin me...

Recension i Librit “Besimi Politik në Kosovë” i Dr.Ermira Babamusta

Nga Ferdi Kamberi, Sociolog  Një libër për të kuptuar Kosovën dhe politikën e saj Prishtinë – Këto ditë bibliotekës së Kongresit Amerikan dhe asaj ndërkombëtare iu...
- Advertisment -

Most Read