Thursday, January 28, 2021
Tags Enver Robelli

Tag: Enver Robelli

Çetniku që përfaqësonte Shqiptarët në Beograd

Enver Robelli në serinë e postimeve me fakte nga historia sjell pran jush fakte interesante nga kthesat historike Shqiptare. Puniša Račić ishte çetnik dhe vrasës...
- Advertisment -

Most Read

HTML-Faqja IME

8 Redaktuesit HTML