Thursday, January 28, 2021
Tags Engelbert Zefaj

Tag: Engelbert Zefaj

Ministria e Kulturës ndau çmimet për teatër

Zëvendësministrat e MKRS-së, Engelbert Zefaj dhe Halil Matoshi, në një ceremoni solemne në kabinetin e MKRS-së, kanë bërë ndarjen çmimeve për teatër për vitin...
- Advertisment -

Most Read

HTML-Faqja IME

8 Redaktuesit HTML