Saturday, January 16, 2021
Tags Drita Gjongecaj

Tag: Drita Gjongecaj

Drita Gjongecaj: Ruajtja dhe Trashëgimi i Gjuhës Shqipe, Detyrë e Çdo Shqiptari

Drita Gjongecaj është një intelektuale e mirintegruar në botën amerikane. Pas kualifikimeve të nevojshme në sistemin e arsimit të Nju-Jorkut, arriti të ngjisë shkallët...
- Advertisment -

Most Read