Saturday, January 16, 2021
Tags Dr.Sulejman Çelaj

Tag: Dr.Sulejman Çelaj

Nathalia Fernandez: Kosova është Shtet dhe vendimet duhet ti merr vet e jo të ndikohet nga influenca të jashtme

Rexhep MYFTARI Publicist FB New York 08/09 Dhjetor 2020 Mbrëmë në New York u mbajt Takimi i parë me Mikeshën e Shqiptarve Nathalia Fernandez kandidate pēr Presidente...
- Advertisment -

Most Read