Saturday, January 23, 2021
Tags Dr. Naser Ramadani

Tag: Dr. Naser Ramadani

IKSHPK: 5 mijë teste për COVID-19

Në IKSHPK u pranuan 5 mijë teste për COVID-19 nga UNDP-ja dhe Luksemburgu Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë së bashku...
- Advertisment -

Most Read